Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Headrush


Καιρό έχουμε να τα πούμε,

το 7ιντσο αύριο πετάει από Τσεχία, οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε 250 αριθμημένα αντίτυπα απο τη νέα κυκλοφορία του εργοστασίου. Παράλληλα στήσαμε 2 κασετόφωνα και ευελπιστούμε να έχουμε επίσης πολύ σύντομα και μια νέα κυκλοφορία αποκλειστικά σε κασέτα! Πρόκειται για μια live ηχογράφηση του εργοστασίου το καλοκαίρι που μας πέρασε.


Ψάχνοντας για κασετόφωνα κλπ έκανα αρκετές ανασκαφές. Bρήκα λοιπόν μια κασέτα του 2000 που γράψαμε live με την Σοφία στο τότε στούντιο των Infidelity, του μεγάλου αδερφού δηλαδή!


Τα κομμάτια περιέχουν μόνο ηλεκτρικές κιθάρες και ακορντεόν. Θα έλεγα ένας μικρός προπομπός των Sugar Factory, 13 χρόνια πριν. Βέβαια τότε ποιος να φανταζόταν κάτι τέτοιο, εμείς απλά αυτοσχεδιάζαμε και ένα κασετόφωνο έγραφε. Μερικές φορές όμως στη ζωή, τα πράγματα σου δείχνουν την πορεία σου πριν καλά καλά την σκεφτείς. Νιώθω περίεργα για να πω την αλήθεια, τώρα που ακούω αυτές τις ηχογραφήσεις. Είναι…παιδικές θα έλεγα, οι αυτοσχεδιασμοί, ήχοι, πετάλια. Θα ήθελα όμως να τις μοιραστώ μαζί σας. Οπότε κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω στο bandcamp του εργοστασίου για free download.



Τα ορθογραφικά λάθη στο εξώφυλλο της κασέτας απλά δεν τα σχολιάζω, κάντε σας παρακαλώ το ίδιο..
 

1 σχόλιο: