Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Los Tromos - Η επιστροφή

Με το χθεσινό live-επιστροφή των Los Tromos που παρακολούθησα στο Κλειδί του Φά στις Σέρρες, ξανά θυμήθηκα μερικά ωραία πράγματα. Ξέρεις από αυτά που τα φυλάς για πάντα μέσα σου γιατί σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης (στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη μουσική) αλλά δεν τα πολύ συζητάς γιατί έχουν περάσει, έχουν αλλάξει, εσύ ο ίδιος προχωράς και εξελίσσεσαι με οποιονδήποτε τρόπο.  

Θυμήθηκα το Νικόδημο όταν μας έκανε πρόταση να γράψουμε ως Infidelity για λογαριασμό της Run Devil Run. Scab Level, Boomstate, Prefabricated Quartet, Ghostfish, Δαιμόνια Νύμφη και άλλα ωραία τα έμαθα χάρη στην RDR, στο Studio Q  ή καλύτερα από τον Νικόδημο Τ. Παίξαμε και ωραία live παρέα.


Πλέον ως έναν βαθμό όλα αυτά είναι παρελθόν και φυσικά δεν γράφω εδώ με γνώμονα την νοσταλγία αλλά την ευχαρίστηση να δηλώνω ότι ήμουν κι εγώ εκεί!

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν πετυχαίνω ανθρώπους από εκείνη την φουρνιά  να παλεύουν ακόμα με το θηρίο. Άλλωστε αυτό κάνουμε και με το εργοστάσιο παλεύουμε όχι για τους άλλους, για μας. Γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Αυτό το γαμημένο αυτό που θα μας ακολουθεί για πάντα!

Για αυτά που θα έρθουν θα τα πούμε σύντομα, το εργοστάσιο έχει ανάψει για τα καλά τις μηχανές και δουλεύει υπερωρίες!


Μείνετε συντονισμένοι 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου